"Contest candid dari blog SUEMUNCET"


.


berminat?sila klik pada banner (^_^)



Lokasi : Politeknik Johor Bahru, Johor

Tarikh : 03-03-2011

Mood : Happy melampau sebab dah convo

Monolog dalaman : Panas gile weh..bila dorang nak benti bergambar?


Dari kiri : Farah,Cik Suha,Eida dan Izah


Tukang hambek gambar : Weiwei @ Syazwani


Cerita di sebalik gambar : Erk..leh tak lets de picca do de talking?Ok fine,jangan nak mengada kan..dah nak join sesangat contest neh.cite je la..melalui picca candid~or ala-ala candid?wateva!~kita dapat lihat muka-muka happy sebab berjaya dapat bunga scroll..3 tahun kot berhempas-pulas stadi and today was our day =) Sangat panas actually..robe kaen tebal ngalahkan seluar jeans*tipu*,then cuaca lak memang terik teramat but we enjoyed our day with full of smile..honestly,diz kind of candid picca takkan ade yang cenggini lagi(opkos la,candid kan perlu kepada peng'upgrade'an aksi gak kan?)hehehe but peliz bear in your mind yang senyuman akan sentiasa tetap begitu..Luv de day n luv all of u..

Kenape hanya satu picca?nape tidak 2?tidak 3?atau 4?kerana saya yakin itu adalah picca candid yang terbaik yang pernah saya ada..ianya adalah satu antara ribuan picca candid yang paling saya sukai dan paling manis bagi saya..kalopon picca ini bukan yang terbaik bagi cik suemuncet tapi ia tetap akan selamanya terbaik bagi saya 

Slogan : "Saya follow blog suemuncet kerana blog ini telah dilinkkan kepada saya dan tidak salah rasanya untuk saya menjadi salah sorang follower kerana follower di dalam arena blog bukan bermaksud pengikut tapi lebih kepada sahabat..anda follower saya,anda sahabat saya"

5 sahabat blog yang saya rasa saya nak tag :
@madam japan
@cik amal 
@cik cell
@cik nizam (hahaha taktau nape nak kena tag die neh..saje cari pasal)
                                                  

p/s : harap memenuhi kriteria hehe

12 Responses to “"Contest candid dari blog SUEMUNCET"”

  1. sueMUNCET says:

    bestnya dah konvo..hikhik..

    thanks dear sbb join contest nie..

    goodluck okey! ;)

  2. suha says:

    hehehe tq 4 de respon =)

  3. ahahahahahaha
    saya ditag! hahahaha
    mekasih cik suhaaaa..mcm best je contest nie..

    nanti sy tag cik suha lak..hahahaha

  4. suha says:

    @Nizam Rahman
    jom la join..letak pic candid yg sehabis gedix hahaha kalo da join,bitau cik suha ek

  5. cik ikan says:

    dah konco.waaa :D

  6. suha says:

    @cik ikan
    hehe Alhamdulillah..ni convo time diploma..insyAllah next 3 years,akan convo tok dgree lak..hehehe

  7. saye di tag jugak ?
    mekasehmekaseh :D

  8. suha says:

    @amal BUNGEKS

    sile la join gak ek dear =)

  9. sueMUNCET says:

    suemuncet terjah lagi.. ;))

    kalau nak tahu perkembangan contest nie,
    sila la like page blog saya kat facebook kalau taknak pun takpe.. ;)

    http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

  10. suha says:

    @sueMUNCET
    dah like pon dear hehe

  11. gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p

  12. suha says:

    @Lulu caldina
    hehehe fyi,itu je gmbr menarik yg cik suha ade lalalala xsuke brgmbar =)