kalo buat entry cakap nak study nampak belog ni cam ilmiah tak?


.

Assalamualaikum untuk yang beragama Islam
Salam sejahtera untuk yang bukan beragama Islam

Gempak tak tajuk mak,nok?hahaha nak bagi kelihatan sedikit ilmiah la kan..karang ade plak di kalangan silent reader yang dok mengutuk cakap buat belog tak padan ngan usia la,tak ilmiah la,whatsoeva la..ingat saya kesah sangat la kan dengan cercaan dan kejian dan makian beliau tu..tak lekat di ati pon der,langsung tak sentap langsung..lalalala..*hmmmpphh muke tahan nanges*..ok la,since nak bagi belog ni kelihatan ilmiah,saya akan masukkan notes ethic of counselor kat sini..hahaha sentap tak bile bagi warning ala-ala nak suruh korang sume bace notes yang saya nak bace jap lagi??zalim tol kan?hikhik tidak mengapa,dun wori k..cik suha anda ni tidak sezalim itu..saya akan bertungkus lumus membaca sendirian tanpa menyusahkan blogger laen..sob3..jadi apekah yang ilmiah sangat entry kali neh??korang nak tau?betol ke nak tau?serius neh ok2..lets cikidaut babey.. 
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

SAYA MAHU STUDY (+_+")

erk ilmiah tak kalo entry cenggini?


p/s : jom study sama-sama..yieehaa!erk ajak-ajak kuda ke?









2 Responses to “kalo buat entry cakap nak study nampak belog ni cam ilmiah tak?”

  1. study2! jangan bukak blog! huahahaha....

  2. aku tag ko kat sini.jo join!

    http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/contest-candid-dari-blog-suemuncet.html