Ada yang dah unfollow Cik Suha!!!


.

Assalamualaikum


Sayangku,
Ku berharap kamu tahu,
Bahawa dalam hariku sentiasa ada kamu,
Dalam nadiku ada kamu,
Dalam degup jantungku jua ada dirimu,
Kehidupanku adalah kamu

Cintaku,
Tak bermakna hidupku tanpamu,
Suram hariku tanpa hadir dirimu,
Sepi hatiku tanpa kelibatmu,
Ku dambakan dirimu,
Temani daku meniti hariku

Rinduku,
Setiamu di setiap waktu, 
Hadirmu menghiasi hari yang bisu,
Juga membuka ruang yang kaku,
Akan setia bersamaku,
Walau balasannya hanya senyum yang lesu


Sajak puitis ini ditujukan khas untuk SIBUK yang telah bersusah-payah mendampingi saya dan setia bersama saya tanpa ragu (sound effect : lagu by Anuar Zain)..sepanjang berminggu lamanya dia menjadi follower yang setia, malah lebih setia berbanding Katak Setia..namun hari ini, sibuk yang setia itu mula unfollow saya..meninggalkan saya bersama eyebag yang memang ketara, kelesuan yang tiada tolok banding serta penat yang takkan tertanggung.. namun yang pasti, ada tercipta jua kenangan kerana sibuk juga mampu memberi senyuman (^_^)


Special mention :-

Azie, Pijah, Na (subjek Aqidah)
Azie, Nana, Kinah, Ewa, Napi (subjek Fiqh)
Zaim, Nur, Syaima, Mucid, Ijat (elsp shooting)



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : ada sesape ke yang mahu unfollow blog neh?

22 Responses to “Ada yang dah unfollow Cik Suha!!!”

  1. boleh ker nak unfollow?? hahahha..
    gurau2 jer..hee.. :)

    BTOL KE IDOKK??:: CIRI2 CALON MENANTU PILIHAN

  2. suha says:

    @farahin nasir
    terdiam seketika



    (^_^)

  3. chemay says:

    hishh
    buad ape nak unfolow
    :(

  4. M Fizan says:

    haha..sentiasa baca entri akak dari awal sampai habis...enjoying it like eating pizza :)

    tak sia2 masuk bloglist marikh ^_^

  5. suha says:

    @chemay
    mr.sibuk harus unfollow!

    (^_^)

  6. suha says:

    @M Fizan
    time kasih krna sntiase mmbaca kemerapuan itu whai doc wannabe (^_^)


    kerana itu kamu jd katak kesayangan

  7. Bigdaddyz says:

    suha ajar daddy komen yg ada kaler biru tu ...boleh?

  8. suha says:

    @Bigdaddyz
    adeih..dh lupe..nnti dh ingt cik suha gitau ek (^_^)

  9. erk.. nk unfollow gak la.. baru ada org yg cipta puitis indah ni.. LALALA~

    unfollow eh.. muehehehe

  10. gedek! says:

    mode jiwang la pulak?

  11. WuMing says:

    Tak apa... biar dia orang semua unfollow... WuMing saja yang Follow...Ehh... tak..takk.. Jom la kita follow Blog Suha ramai-ramai... Lepas tu follow Blog WuMing pula..(sempat lagi buat promosi...)

  12. aik.. tak tau pun boleh unfollow..

    but.. i'll follow u.....

  13. suha says:

    @gedek!
    hehehe cik suha memng jiwang la (^_^)

  14. suha says:

    @WuMing
    sampai ati..sob3

    hehehe wuming sgt mengade!(^_^)

  15. aku x follow ko pun
    haha

  16. suha says:

    @Roza Ami Nanomiya
    eh betol ke?



    melampau!!!!



    (^_^)

  17. as salam..
    wah! unfollow pun boleh jadi idea. hehe~

    patutnya boleh masuk segemen puisi penyair senja oo~

    pakcik pun, ada yang unfollow..ada satu follower ni, dia kerap unfollow. pastu dia follow. dan begitu la seterusnya. pakcik macma nak block dia je. tapi da tau. tu mesti nak tarik perhatian follower untuk klik2 kat button tu.

    haih..

  18. lorh..
    saya baru je follow belog cik suha yang simple..hehehe..
    soorry baru sekarang sempat menjenguk blog ini..arha~
    ;)

  19. suha says:

    @Подтверждаю
    penulis senja lg hebat (^_^)

    apepon tenkiu sbb follow cik suha..jgn unfollow lak tau ~ngee