Lelaki Yang Tidak Menaikkan Nafsu


.

Assalamualaikum

kaum lelaki : sila isikan muka anda sendiri di ruangan kosong

Amaran keras : ini entry yang mengutuk lelaki secara terlampau

Sering kita dengar or maybe di baca di blog-blog perkara-perkara yang dibuat perempuan dan juga benda-benda yang ada pada perempuan yang boleh menaikkan nafsu lelaki..kebanyakan yang buat entry cenggitu,lelaki la kan..takpela,kita sebagai perempuan yang sentiasa bersangka baik,anggap saja itu sebagai teguran membina..tapi pernah kah kaum lelaki terfikir,yang pada dorang juga ada ciri-ciri yang boleh menaikkan nafsu perempuan dan langsung tidak menaikkan nafsu?tentu tak pernah kan?kan?sila hangguk lelaju sebelum saya majuk!!!

Kalo yang menaikkan nafsu tu saya taknak cite, sebab itu rahsia kami*sambil berkata huh!*..yang akan saya kongsikan ialah lelaki-lelaki yang tidak menaikkan nafsu..kepada readers lelaki,sila cek tentang diri kamu sambil membaca entry ni ye (^_^)

1# Lelaki yang suka kucing

Hakikatnya,lelaki itu ganas dan tidak cenderung ke arah meminati spesis lain selain perempuan..normalnya lelaki akan jeles kepada kucing memandangkan 80% perempuan akan suka kucing..yela kucing jantan free je dapat belaian dan kiss dari pompuan..cuba lelaki kategori manusia yang minta kiss,mau kena potong anu kat situ gak nanti..so,lelaki yang suka kucing ni agak weird la..frankly said,lelaki jenis ini tidak akan menaikkan nafsu kaum pompuan langsung..korang suka kucing?sila jangan bitau awek korang ok..

2# Lelaki yang ingat semua tarikh penting dalam perhubungan

Sifat lelaki yang sukar diubah ialah kemudahlupaan pada tarikh-tarikh penting dalam hubungan bersama awek or isteri..tarikh mula kenal, tarik mula jumpe, tarikh first date pas officially kapel, tarikh lahir awek, tarikh membuat lamaran, tarik merisik, tarikh bertunang, tarikh berkahwin..huuumangghaaii banyak bebenor tarikh nak kene ingat..besday dorang sendiri dorang tak hengat..so amat jarang lelaki yang mampu mengingati semua tarikh-tarikh penting tu dan lelaki yang mampu ingat tu adalah lelaki yang tak menaikkan nafsu pompuan

3# Lelaki yang selalu bagi bunga dan coklat or hadiah

Bunga?what for?coklat?sakit gigi la sayang..hadiah?eh aritu yang i bagi free domain tu ape?..u see this sayang?walopon jarang-jarang sekali kita terjilat jari yang bekas korek hidung tapi kita tetap tau perumpamaan kedekut!taik idung masin!..dan lelaki adalah kategori itu..lelaki kan konon-konon memikirkan masa depan dan bijak berbelanja..jadi kebanyakan lelaki akan berkira sikit tok membeli barangan kegemaran pompuan..jadinya disini,tak ramai la laki yang selalu bagi bunga,coklat dan hadiah dan lelaki kategori ini memang tidak menaikkan nafsu pompuan

4# Lelaki romatik yang cakap I Love U setiap masa

Di awal usia perhubungan,memang mulut lelaki mudah mengungkapkan ayat cenggini dan suku-sakat kaum kerabatnya lah macam I Miss U,I Sayang U and wutsoeva..sampaikan kalo time sms si awek bertanya "Bi,U ngah wat pe ni?"..reply:"I ngah berak I Love U"..OMG!tapi bila usia hubungan merangkak ke arah suku tahun pertama dah memang susah nak dengar..kalo ade pon,"Lar,kan dari dulu lagi I selalu cakap I Love U,tak bosan ke dengar benda sama hari-hari?"..ada la gak kan even dalam nada marah..jarang kan nak jumpe lelaki so romantik dan percayalah,lelaki kategori ini tidak menaikkan nafsu

5# Lelaki yang suka baby

Lelaki selalu jaki ngan baby..y?sebab baby selalu berpeluang menerima belaian,sentuhan malah ciuman kaum pompuan..lagi-lagi kalo baby comel,lelaki ensem idaman gay semalaya pon takkan dipandang walo sedikit jelingan..sungguh,lelaki akan jadi loser bila adanya baby..bagi membalas dendam,lelaki cuba bersifat zalim ngan baby dengan tidak mempedulikan mereka..kalo baby buat-buat manja,lelaki akan buat-buat menyampah..lagi-lagi kalo baby yang suka meraung minta perhatian,jangan terkejut kalo tetiba baby tu meninggal pas minum susu..korang tau la keje sape..tapi ade gak golongan lelaki yang suke baby melampau..suka baby?ok fine,sangat tidak menaikkan nafsu

Persoalan Kajian : Kenapa lelaki dalam 5 kategori ini tidak menaikkan                                       nafsu pompuan?

Sebabnya,bila pompuan jumpe lelaki-lelaki kategori seperti yang dinyatakan,dengan otomatiknya pompuan akan mengecikkan mata, tersenyum kecomelan sambil membulatkan pipi,mengepal kedua-dua tangan dan letak di mulut lantas menjerit dengan mata yang bersinar-sinar
YOU ARE SOOOOOOOOOOOO SWEEEEEEEEEEEEEETTTT!!!!!!!!!!!!!!

Lelaki sweet tidak menaikkan nafsu kan?



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : tapi Cik Suha tak suke ngan lelaki kategori di atas..apakah maksudnya?




77 Responses to “Lelaki Yang Tidak Menaikkan Nafsu”

  1. Freaky says:

    tengah konpius.. ape betol ke ?

  2. suha says:

    @Freaky
    kutinggalkan dirimu dgn 1001 persoalan (^_^)

  3. lelaki sweet sour sesuai utk cik suha kot..hahah just kidding :)

  4. suha says:

    @harrazdani
    siakap sweet sour ialah sangat sedap (^_^)

  5. azel cak says:

    perghhh ..
    nih kalau den kasi dekat si dia baca
    mau kena sesi soal jawab panjang lebar wooo ~
    terbaik ~

  6. suha says:

    @azel cak
    shhhhhhhh ini rhsia kita k (^_^)

  7. hee..sy xminat kucing..

  8. pha is says:

    cik suha tak suka ngan laki kategori kat atas? maksudnya, cik suha tak "bernafsu" kat lelaki la... hhehehehe...

  9. ngaaaa~gigit kuceng...oO,

  10. M Fizan says:

    hahaha..always terpaku baca entri Akak Katak :)

    lelaki macam nie sangat lar best kan akak..saya lar laki jenis nie..tak menaikkan nafsu pun tak apa..it's myself :)

  11. gedek! says:

    Uncle suka tangkap ayam dan teros makan on the spot dengan bulu-bunya sekali...!

    Huargh!

  12. leya says:

    erk agk kureng phm sjenak...ni fakta or in view cik suha ye? means laki yg sweet ni tdk menaikkan nafsu? by the time kte ckp 'you are so sweettttttt' tu mse tu la nafsu ske kt laki tu mnggi..kalo x mnaikkan nafsu baik jeling n blah trus cmtu je xpyah nk ber so sweet bgai kn...ermmm konpius nie..

  13. WuMing says:

    Eh..eh cita laa.. cita laa.. Rahsia pula..

    Alamak.. WuMing suka kucing... tapi tak bela.. cuma suka...

    Tarikh yang WuMing paling ingat ialah 30hb tiap bulan(Gaji masuk)

    Buat apa beli barang bagi perempuan.. Bagi duit saja.. Beli sendiri apa dorang nak...

    I tengah "toot".. I Love u..yang ni lawak...

    Baby orang lain biasa-biasa saja.. Tapi sendiri punya.. Boleh korbankan apa saja.

    Wahh.. Suha ini pakar ni... Boleh buat jururundimg...Kih..kih..kih..

  14. cik pulau says:

    aikk... awat la tak pernah tau benda alah ni sume eh???
    sebab duduk kat pulau lama sangat kot.

    hahaha.. mananya award katak cun?? nakkkkk...
    <--tak tau malu .hahha

  15. bujal X says:

    patutla perempuan tak suka saya~~haih~

  16. Munna says:

    4me...lelaki yg semua diatas ni sgt sweet dan sexy...^^

  17. alala..melampaunye..tapi x terase pe2 pon

  18. Miss Ran says:

    gelak gile2

    hahaha

    kelaka okeh

  19. hahaha..lawak gile yg ni cik suha.. (tapi tak sampai gile lagi ye )

  20. haha lawak la cik suha ^^

  21. sebab ada yg berlakon semata-mata.. he..he..

  22. tasekM says:

    mmg sweettttttt...

    :)




    .

  23. O'gosh says:

    faktakah..or ada effect dari segi peribodi cik suha....huhu

  24. baa~ CAK!!

    semua tu ciri-ciri yang ada pada roy... suha amik roy sebagai model dlm entry ni ea??

  25. hohoho .. kene buat triple cek ni .. bukan CM tapi para boys laaa kan .. ahaaaksss .. cun la entri nih cik suha ^^

  26. Bigdaddyz says:

    arrr.....no komen! heeeeeeeeee!

  27. kahkahkah... so sweet sampai rasa nak picit-picit jew kak cik suha..

  28. gua suka ular.dah la ular tedung pulak tuh.Lepas tuh gua ni jenis maki gila-gila.

    Tapi ramai cakap gua comel.Gua jadi tak keruan.Comel gilakah gua?

  29. hahahaha..


    nasib aku menepati ciri2 tu semua..

  30. hahah.suweeeeetttttt!!!!

  31. ko saja saiko entri ko
    lelaki sweet lah menaikkan nafsu sampai perempuan x kisah 'abang peluk sayang puas2'... kan tgh bernafsu

  32. takde nafsu kat lelaki langsung....cehh! hahaha

  33. suha says:

    @Jahidih Saili
    jd awk lelaki yg menaikkan nafsu (^_^)

  34. suha says:

    @pha is
    hahaha aummmm (^_^)

  35. suha says:

    @IKmaLotFI HazAMy
    pada awk trdapat ciri2 dengki ng kuceng (^_^)

  36. suha says:

    @M Fizan
    erk mnusia dipaku,leh jadi pontianak x?(^_^)

    so sweeeeeeeeet hehehe

  37. suha says:

    @gedek!
    sedang cube mencari dg gigih dimana ade tertulis perkataan ayam dlm entry(^_^)

  38. suha says:

    @leya
    perlu kajian mendalam (^_^)

  39. suha says:

    @WuMing
    boleh jadi jururunding tok semua bnda termasuk berunding wife no 2 (^_^)


    hahaha juz joking!

  40. suha says:

    @cik pulau
    hehe sila kembali ke daratan ye cik pulau (^_^)


    hikhik masih dlm pemerhatian la

  41. suha says:

    @bujal X
    you are so sweeeeeeeeeeeeeeeeeeet (^_^)

  42. suha says:

    @Munna
    kan?kan?(^_^)
    rase cam nk picit2 je pipi dorang alololo hehe

  43. suha says:

    @ibnubaba_04
    melampau ke?lalalala (^_^)

  44. suha says:

    @Miss Ran
    gelak takpe,gile jangan (^_^)

  45. suha says:

    @shopping2u
    erk dah cuak..cik suha tak berniat nk menggilakan org (^_^)

  46. suha says:

    @ketabahan hati wan !
    tq sbb senyum mase bace entry neh (^_^)

  47. suha says:

    @tasekM serta xmenaikkan nafsu (^_^)

  48. suha says:

    @O'gosh
    fakta atau auta?masih menjadi misteri (^_^)

  49. suha says:

    @Azroy Kassim
    erk roy sentiase menaikkan nfsu..aummm (^_^)

  50. suha says:

    @'CikMimiEy'
    CM lg la cun sebab komen entry neh (^_^)

  51. suha says:

    @Bigdaddyz
    ceit!jawapan artis (^_^)

  52. suha says:

    @Mawar Berduri
    adeih..picit remote control je la (^_^)

  53. suha says:

    @Headmaster
    sila pilih antara mau nmpk comel or bernafsu (^_^)

  54. suha says:

    @muhamad hanif
    ok,anda kategori tak menaikkan nafsu (^_^)

  55. suha says:

    @Roza Ami Nanomiya
    hahaha ala awak pon tersaiko sama kn?kan?(^_^)

  56. M Fizan says:

    wahh..entri nie dah fofular lar akak :)

  57. salam kenal.haha so sweeeeettt...walaupun mula2 tu x berapa nak phm kan..hehe

  58. WuMing says:

    Hah...hah!! no 2... kih..kih..kih...

  59. suha says:

    @M Fizan
    tu la pasal (^_^)

    padahal merepek je pon ~ngee

  60. suha says:

    @Eera Shera
    kajian memerlukan pemerhatian..sbb tu susah difahami (^_^)

  61. Jo Qusary says:

    Konpius aku... biar betol...

  62. suha says:

    @Jo Qusary
    hahaha sila peratikan dorang (^_^)

  63. ~NajiLaA~ says:

    btul jugak ape yg u list down...tp yg pentingnya...x semua laki cmtu kn? :)

  64. suha says:

    @~NajiLaA~
    hehehe yup,tol tu (^_^)

  65. terkedu..terkelu..terpaku...hahahahaha...terbaek!!!

  66. suha says:

    @||aLeaSaRa||
    hehehe time kasih kerana mmbaca (^_^)

  67. tak peduli lah menaikkan nafsu ke tidak, Rasulullah suka kucing, malah suruh mengasihi kucing lagi..

    entry ni macam pandangan suha semata2 je. hurmm...

  68. suha says:

    @ASaDa RyutaRo
    hehehehe yup,suke kucing ialah perbuatan yg baek (^_^)

  69. Boleh jadi kamu menyukai sesuatu sedangkan ianya buruk buatmu... boleh jd kamu membenci sesuatu sedangkan ianya amat baik buat diri kamu...Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui..
    #petikan surah al-baqarah