Perempuan Jadi Hina Bila ...


.

Assalamualaikum

ini bukan aksi comel tapi sedang MARAH!!!

Dunia dah berubah..pompuan dah boleh buat apa laki buat,pompuan dah boleh minat ape yang laki minat,pompuan boleh suka ape yang laki suka

1# Pompuan dah boleh buat apa laki buat

Saya bagi contoh paling simple,laki pakai singlet je kuar umah..pompuan pon dah boleh pakai..ramai je yang selamba badak

2# Pompuan dah boleh minat apa yang laki minat

Yang ni pon ada contoh mudah,kalo dulu kebanyakan yang stadi pasal electrical dan engineering didominasi oleh kaum laki tapi sekarang,pompuan dah minat nak main karen-karen ni

3# Pompuan boleh suka ape yang laki suka

Contohnya bola..pompuan sekarang pon dah minat bola kan?siap beli jersi bagai..dah leh join sekaki bila cite hal bola walopon name-name player yang pompuan tau tu kebanyakannya golongan ensem la

Tapi,harus diingat..ada satu benda je yang takleh dibuat same cam laki..memang kompem takkan sama ngan laki..buka baju?no!miyabi cool je buat..percayalah,pompuan takkan dapat bersorak masa tengok game bola..pompuan akan MENJERIT,bukan MENYORAK..harap maklum!!!!


"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : tengah hangen ngan budak pompuan yang konon-konon minat bola,pastu gi tengok bola kat bilik tv,pastu menjerit bagai nak rak macam tengah nak kena rogol..seriusly haku panas hati sebab dorang bukan bersorak..kalo malam ni ada kes histeria kat kolej ni,haku tau mesti geng-geng korang!!!!(tengok tak memasal p/s haku panjang berjela malam neh) [sori tok mereka yang terpaksa baca]

32 Responses to “Perempuan Jadi Hina Bila ...”

  1. IEQAH says:

    yeahhh agree agree :)
    ohh awak suka katak..kita lak suka gajah..hewhe :)

  2. suha says:

    @IEQAH
    menci ngn dorang!!!
    yup,cik suha suke katak hehe msg2 ade menatang keminatan kan?(^_^)

  3. tang pakai singlet tu jgn dtiru ya..hihihi...

  4. suha says:

    @senyumSOYA
    tak pernah pon ade singlet (^_^)

  5. Jo Qusary says:

    best ape... bukan selalu dpt jerit tgk bola tu, hehehe...

  6. suha says:

    @Jo Qusary
    pelis ok!tak suke pompuan jerit..yewww

    haha haku neh cm bukan pompuan lak (^_^)

  7. ek?? jerit eh?? nnti sy blajar care bersorak yer.. :)
    jangan la marah..

    :)

    JANGAN PERCAYA SIAPA-SIAPA PUN!

  8. suha says:

    @farahin nasir
    hahaha marah kt budak2 kat cni je (^_^)

  9. sama la...benci perempuan yang menjerit2 time tengok bola...saja nak tarik perhatian orang....

  10. suha says:

    @Aisyah Aina
    yeay!!!ada geng (^_^)

  11. suha says:

    @IEQAH
    hahaha harus (^_^)

  12. gedek! says:

    perempuan boleh ikat tocang...

    uncle pon boleh, tauuuuu...!

  13. suha says:

    @gedek!
    hehehe setuju!!!!!!!!!!!!!(^_^)

  14. M Fizan says:

    hahaha..perempuan yg menjerit macam tu harus dirogol betul jer kak..

  15. haha ! aurat tu suara perempuan . bhahahaa ! tapi Tia sokong sangat . perempuan bukan bersorak , menjerit . hampesss . baik diam ..

  16. setuju sgt2..fenomena ni ketara sgt.. lelaki nk jd pmpuan, pmpuan nk jadi lelaki..ssh gak mcm ni kan..

  17. Baa~ CAK!!

    Roy tdo bogel.. Pki selimut je.. Best..

  18. Miss Ran says:

    hahaha kalau y tak tgk bola cmno

  19. fatin6789 says:

    hehe..suha fatin pon tak suka juga..pe sngtlah smpai nak jerit2 macam tu,penah gak g bilik TV kat kolej n alami bnda yang sma ..hehe

  20. mesin says:

    tulisan ini sangat menarik menurut Saya

  21. suha says:

    @M Fizan
    alang-alang dah jerit kan?(^_^)
    hahaha

  22. suha says:

    @tia @ Ini Kisah Tia
    cik suha suke laki yg bersorak (^_^)
    seksayyyy yewwww hahahaha

  23. suha says:

    @Jahidih Saili
    dorang tu bernafsu songsang hehe (^_^)

  24. suha says:

    @Azroy Kassim
    erk roy..psssstt ramai yg komen neh..(^_^)

  25. suha says:

    @Ratu Lissa
    mnusia plak makin menjadi-jadi (^_^)

  26. suha says:

    @Miss Ran
    kalo mnjerit time xtengok bola,itu gegedik namanya (^_^)

  27. suha says:

    @fatin6789
    kan?bajet kewl la konon tgok bola tp hampes (^_^)

  28. suha says:

    @mesin
    hehe tq sbb bace n drop komen (^_^)

  29. xsuka pompuan yg perangai hampir mcm lelaki, dah xmalu gaknee,, huk3

  30. suha says:

    @Princess Feyqa
    betol!pada seorang pompuan tu ada harus sifat pemalu (^_^)