Spesis Katak Yang Baru Ditemui


.

Assalamualaikum


Waaa spesis katak baru?suke sangat-sangat..makin bertambah la jumlah katak kat muka bumi ni..korang-korang yang saya sayang-sayang pon kena suka gak katak-katak ni tau *paksaan*



Katak ini memang terbaik..entah ape sawannya,dia letak saya dalam bloglist dia..nangis tak berenti selama 5 hari ok..dan dia tersangat rajin menkomen entry saya, malah entry mereka yang jadi pengkomen entry dia..katak ni memang banyak idea, kalo kita tengok, entry dia sampai beratus sehari.. dua-dua part otak dia guna..saya?tak sampai suku pon saya guna (^_^)


AkU MaWaR DaN eNgKau KuMbAnG.

Katak yang kedua ni pon selalu gak komen entry saya..terharu tol..nak nangis lagi la kalo cenggini..walopon saya sekarang memang tak punye waktu tok membalas terjahan tapi dia tidak pernah mengambil hati, malah makin giat menkomen..oh terharunya..saya punya kawan-kawan yang baik kan?seronok rasanya berblog bila ada kawan-kawan cam katak ni (^_^)

My Photo

Katak di alam misteri..tapi pasal dia la, blog saya ni dapat kunjungan dari Egypt..konon ade la mamat ensem dari sana nak skodeng, padahal minah ni je pon..pengajaran?jangan nak perasan lebih!..berbalik kepada hantu ni, dia pon selalu skodeng blog saya..dahla skodeng, pastu komen lak..bagus kan?walopon makhluk dari Mesia ni jarang  menjengah blog makhluk Egypt, percayalah yang kita tetap katak seperjiranan (^_^)


Cebisan Memoriku 
Katak ini satu negeri dengan saya dan sedang menjadi surirumah tanpa tangga sebab belom bersuami..oh suami?baru ingat takde lagi yang reply warkah cinta saya..nampaknya takde yang berminat la ye huhu..erk termerapu plak..CM ni antara ngetop komentor blog saya..blog dia pon cute macam tuan dia la..antara blog-blog yang mengjiasi hari blogging saya..tenkiu katak CM (^_^)



Kita suke dia..suka dia..tak kira!tak kira!erk terikut cara Zizan lak..katak nama Fee ni pon blog personal macam saya gak..kadang-kadang blog personal lebih enjoy dibaca kan?seronok je baca pengalaman hidup orang lain sebab setiap dari kita mempunyai kehidupan yang berbeza..apepon.dia antara pengomen entry saya dan saya sentiasa berusaha untuk menjengah blog dia walo waktu memberi halangan (^_^)





My Photo

Dia pencinta hijau sama macam saya..hijau tu sangat menawan kan?sangat seronok mempunyai kawan yang senafsu..bila sama-sama bernafsu,maka kepala pon masuk air haha takde kena-mengena langsung..dia antara spesis katak yang baru muncul di blog ni tapi suka sangat menjengah dan meninggalkan komen..itu sangat kool kan?terima kasih kerana sudi menjadi katak saya (^_^)

 
Psstt dia ada bantal katak cam saya..yeay!!!saya stat kenal dia kat belog Azroy kot..masa tu saya bukan siapa-siapa lagi..eh sekarang dah jadi siapa?lalala..maksud saya,di waktu saya jahil lagi pasal blog..dia selalu komen Azroy,so saya add la dia..tapi lama-lama,rajin lak dia datang blog saya..dan saya memang sangat berterima kasih untuk segala komen yang pernah dia tinggalkan..ceit cam syahdu la plak (^_^)
!  kotak bulat menulis !
Walo dia kotak, saya tetap nak jadikan dia katak..dia antara yang kerap komen dulu, tapi sekarang dah kurang..salah saya gak sebab jarang gi terjah blog dia..oh saya bizi sayang, harap awak dapat faham..moga dia dapat kembali pada saya dan memeriahkan hari-hari saya..dan melihat entry ini lantas terharu dengan saya dan dengan penuh kerinduan terus menkomen entry saya..haha macam bagus je haku neh (^_^)


Notes :
Masih ingat lagi kah pada entry Pencarian Bloglist Katak Cun? dan mereka la yang saya pilih untuk jadi Katak Cun..yang lain?masih dalam pemerhatian (^_^)


 Katak Tambahan : Pakcik
Blog yang rupenya cam FB..memula masuk,mati-mati ingat FB hehe..tapi pakcik ni best!kami baru je kenal tapi dia selalu merajinkan diri jengah blog saya yang mengalahkan kanak-kanak terencat ini padahal pakcik lebih dewasa..apepon time kasih ye pakcik,sudi komen blog budak terencat neh (^_^)

Erk dia tak boleh masuk Katak Cun sebab dia laki..so saya masukkan dalam Katak Setia..ada lagi yang mahu bertukar menjadi Katak Setia?jangan risau,kelak akan kembali menjadi manusia bila saya cium..erk gatai tol lalalala
  

Auwwww romantik gitu (^_^)



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : google chrome takleh buka blog saya..mozilla ialah tak best..mencik!











32 Responses to “Spesis Katak Yang Baru Ditemui”

  1. saiazuan says:

    hahaha styloo nye katak~

  2. suha says:

    @saiazuan
    katak versi cik suha (^_^)

  3. vampire suka spam gua punya stat.bebulu 18 kali gua dengan dia

  4. katak dari mesir tu buat aku kecewa!

    aku pun ingat katak arab yang menawan datang p blog aku.. huh!

    thanks mak katak.. :)

  5. gedek! says:

    nanti uncle nak terjah satu persatu

  6. suha says:

    @Headmaster
    haha makcik hisap darah orang tu best kan?(^_^)

  7. suha says:

    @Mawar Berduri
    haha tau xpe (^_^)

    welkem katak cun ~ngee

  8. suha says:

    @gedek!
    selamat menerjah (^_^)

  9. byk btl lah kataknya haha..
    saya dh siap follow.tq sbb mai blog saya.

  10. suha says:

    @zOeY zAu YaH
    haha awk pon dh jd katak seperjiranan cik suha bila follow (^_^)

  11. M Fizan says:

    wahhh..makin ramai katak akaK :D

  12. aku pg mana2 mesti ada vampire tu.... rindu kat malaysia le tu

  13. chemay says:

    cik suhaaaa..
    wahhhhh.
    ada chemay lahh.
    terharu niee.
    meh sniii peluk2.
    hehe
    tnegkiuuu dear
    ;)

  14. hehehe.. takde la sampai beratusss cik suha.. adehh, hehe... nway, tenkiu :)

  15. WuMing says:

    Wu Ming pun ada siupport jugak... Juga ikhlass.... he..he..he..

  16. Fay says:

    wahhh.. tersenarai pulak kann.. haha..tenkiu! muahhh! =D

  17. banyak betol katak katak terbaik!!!

    ekekeke...

    kena slow slow menjelajah ni

  18. suha says:

    @M Fizan
    akak kn penternak katak yg berjaya (^_^)

  19. suha says:

    @chemay
    hehehe meh kita peluk2 (^_^)

  20. suha says:

    @niena shopping2u
    haha mksudnya bnyak la (^_^)

  21. suha says:

    @WuMing
    wuming tetap akn jd katak setia (^_^)

  22. suha says:

    @Fay
    hehehehe muah gak (^_^)

  23. suha says:

    @Daddy Ziyyad
    daddy pon katak gak ~ngee (^_^)

  24. as salam..
    wah! apa itu?? pakcik terkena pancutan tuuttt dari katak!
    aah! rejoice! rejoice!

    =p

    erk. katak tambah itu ialah pakcik. haha~ tunggu pemancing beli katak. jadi umpa ikan jerung

    XD

    haha~ pakcik pun, tak serius mana. sekali sekala, kena santai. hehe~

  25. suha says:

    @Подтверждаю
    hahaha pkcik ni kelakar la (^_^)

    sila berasa bgga ye kerana telah disumpah lalala

  26. katak hijau ni paling romantik...mueehehe ^_^

  27. CikNyz says:

    CikNyz pun minat katak jugak......nak gak join group katak ni..hihihihi

  28. hehehe...terima ksih..kb masukkn suha dlm bloglist mereka vip kb..bia seng nk kesini..heheh

  29. suha says:

    @kotak bulat
    hehehe waa terharu gak (^_^)