Tolong Carikan Pak Sanggup!!!


.

Assalamualaikum

Dulu,ketika saya mula mengenal blog,saya pernah bercerita tentang satu rahsia..saya tau ramai yang tak baca pon sebab time tu,follower saya cumalah Katak Sepermainan saya je,yang jumlahnya umpama mengorek taik idung wat kali ke 14 dalam masa 1 minit..kompem-kompem la sikit je jumlahnya..hmm nak tau ke rahsia saya?berat tol hati ni nak share tapi itulah kaitannya dengan tajuk entry neh..tapi takpe,saya akan kongsi gak since korang sume kan katak-katak yang saya sayang sangat-sangat..kelik je link kat bawah ye tapi jangan gelojoh tau..baca dengan tenang dan slow-slow..takut ada yang kena heart attack nanti..


Dah baca?kalo belom tolong la baca..dan saya amat-amat memerlukan keprihatinan korang-korang sekalian..memandangkan saya bukan Adinda dan insyAllah akan kekal sebagai bukan Adinda sehingga malam pertama bersama suami nanti,jadi saya mau sedikit penghargaan..penghargaan yang bagi saya amat bernilai untuk seorang isteri..apekah penghargaan yang didamba itu?tolonglah jadi pak sanggup..saya merayu..sape yang sanggup sila komen..jasa anda amatlah saya hargai..just scroll down,saya dah tak mampu nak teruskan menaip..kalo korang sanggup jadi pak sanggup,memang saya happy..

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..






Inilah benda-benda yang saya mahu ada kat atas dulang hantaran..benda laen tu tak penting sangat..sanggup tak?sanggup tak jadi pak sanggup?(^_^)



"Blogger is my self, blogging is my life"



p/s : boleh tolong carikan suami yang sanggup bagi hantaran cenggini?

20 Responses to “Tolong Carikan Pak Sanggup!!!”

  1. suha says:

    @Freaky
    erk laju gila komen (^_^)
    well,ape salahnya lalala

  2. Lieyda says:

    alamak tak sanggup lerr haha

  3. suha says:

    @Lieyda
    adeih abeh 2 sape yg sggup ni?(^_^)

  4. Fuyoo.. err beruntung kalau ade sape nak buat hantaran cm gitu hehehe :)
    Bertuah3

  5. suha says:

    @Srikandi Cinta
    2 pasal..mcm zalim pon ade kan?(^_^)

  6. poo~ mana katak aku bagi? xletak pon..mau nangis la.. T__T

  7. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    erk aku xreti la nk letak benda alah tu (^_^)

  8. kaulah peminat katak sejati

  9. Dayana AZ says:

    Ahaha, jap eh nk pi click baca :)

  10. want 2 know something..?
    ~ Qaseh TAKUT katak sangat2... !!~
    gelilah dengan katak...tapi,belog ni takkan tunjukkan katak yang real kan.? kan..? ngeee..

    *banyak santek antaran..hehe ^_^

  11. suha says:

    @Dayana AZ
    hehe tq dayana (^_^)

  12. suha says:

    @Qaseh Wardah
    qaseh dah pon otomatik jadi katak (^_^)

    geli x ngn diri sndiri?

    lalalala qaseh ade abg x?hahaha

  13. anismelon says:

    nak hantaran senggini??weeee..anis ade kwn yg hantu katak jugak..actually dye minat hijau..dah katak je yg somel n kale ijau toh sal dye mint..weee

  14. suha says:

    @anismelon
    kalo ade org sggup bg,i do je (^_^)

    waaaa seronoknye ade yg minat gak hehe kem slm ngn kwn anis 2 tau..

  15. wawawawwa..android jenis ape lak nih...buta gadget aku ni..hua3...

  16. suha says:

    @vampire's lovex
    tatau..carik google jek haha (^_^)

  17. Tea says:

    errkkk, kalau lah boleh tea nk atas dulang hantaran tu android 3bijik kann. =.=

  18. suha says:

    @Tea
    uik sampai 3???



    (^_^)