Jom Permainkan Hari Isnin!


.

 Assalamualaikum


Mari dekat, mari rapat..arini kita main game,nak?yela,korang asek komen entry je kan..so ape kata arini kita gabungkan antara komen dengan main game pada satu entry sahaja..game ni tak memerlukan korang wat entry,hanya tinggalkan komen di entry ni sahaja..


 Cara Permainan :

1# Harus berkaitan dengan hari Isnin 

2# Guna 3 perkataan bagi menggambarkan hari Isnin anda

3# Bagi alasan kenapa Isnin anda digambarkan begitu


Contoh dari Cik Suha :

Isnin Hari Bermalasan

Pergi kelas pakai baju yang tak payah nak iron



Note : kalau tak guna word Isnin pon takpe tapi wajib 3 words



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : erk nak hadiah ke?join la dulu lalala (^_^)

62 Responses to “Jom Permainkan Hari Isnin!”

  1. malas...
    gloomy..
    lambat . .

  2. Bigdaddyz says:

    rajin kuat power..hehe

  3. hari yang best!








    *tangan ke dada, mata ke atas, juihkan bibir*

  4. chemay says:

    hari seronok chemay
    *tipuuuu
    -.-

  5. Freaky says:

    pakai baju x iron la hensem dan bergaya.. nampak otai sket. haha

  6. xleh nak pikir langsung! monday bluess or just me :{

  7. Fay says:

    english version punya bole? keke ;p

    *never like monday*

    sebab fay rase hari2 is sunday! hihi

  8. sebabnya malas nak iron baju keja, malas nak start motor.. malas nak bukak opis & sapu kekatu yg bermaharajalela pd hari sabtu & ahad

  9. 1)pergi office berbaju kurung dgn selipar comel

    2)kerja menimbun sampai tak sempat nak menguap (still sleepy)

    3)malas nak makan berat maka melantak kfc...kata fastfood?

  10. saiazuan says:

    isnin is holiday~

    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

  11. tak suka isnin!

    >>sebab isnin kan hari mula bekerja dlm setiap mggu..x mau..nak cuti jugak..ahad jugak yg best.hehe

  12. Benci isnin hoi~

    >>harini kena siapkan folio esok kena hantar , sakit kepala eden -.-

  13. WuMing says:

    DiMana jual MC?

  14. suha says:

    @ASaDa RyutaRo
    perbuatan tidak sama dgn pernyataan (^_^)

  15. suha says:

    @chemay
    haha menipu diri (^_^)

  16. suha says:

    @Freaky
    otai sampai kena kutuk (^_^)

  17. suha says:

    @Fay
    suke dengan ayat fay (^_^)

  18. suha says:

    @niena shopping2u
    memang patot ianya jadi hari malas hehe (^_^)

  19. suha says:

    @||aLeaSaRa||
    isnin yang hebat!(^_^)

  20. suha says:

    @saiazuan tolong jgn menipu lalala (^_^)

  21. Monday blues?
    takder dalam kamus

  22. suha says:

    @shafinaz (:
    semoga bertabah! (^_^)

  23. suha says:

    @WuMing
    haha kreatif! (^_^)

  24. as salam..

    PAKCIK
    RASA
    LAPAR

    sebab, pagi tadi, masa nak parking kete(park) ramai betul minah2(chick) bergaduh berebut tempat. huhu..masuk2 opis, dah rasa tak sedap bahan.makan la ubat.
    dan..tadi baru teringat. makan ubta, tak makan makanan lain. aaa. nak balik makan. yum2

  25. isnin jln jem

    org slu ckp ..

  26. suha says:

    @Подтверждаю
    apa la pkcik neh,bahaya tau..len kali mkn dulu b4 mkn ubat..ok?
    (caring x?)


    (^_^)

  27. suha says:

    @Miscellaneous Smiles
    itu psiko namanya,pdhal hari2 jem..cuma bila sbtu n ahd x mghadapi jem,kita mula terbiasa ngn xde jem..bila ari isnin,dh rase mcm itu la jem yg plg teruk..pdhal sama je ngn selasa n seterusnya (^_^)


    adeih..pnjg gile haku reply komen neh erk!

  28. M Fizan says:

    Isnin Hari Indah

    saya sangat seronoj hari nie :D

  29. suha says:

    @M Fizan
    ada apa2 yg berlaku kah?(^_^)

  30. K O R I E says:

    isnin hari yang slow

    Otak jadi jem

  31. gedek! says:

    Pe-Ma-Las...

    Aci tak...?

  32. suha says:

    @gedek!
    seriusly memang pemalas gile haha (^_^)

  33. suha says:

    @nurniyusoff
    sunday itu heaven (^_^)

  34. Isnin hari bercuti

    sebab malas gi lab

  35. Isnin itu KUSUT

    Pakai baju formal, perhimpunan rasmi, permulaan hari bekerja or kuliah or sekolah..urghhh since tadika tak suka isnin HAHA

  36. suha says:

    @[sutera kasih]
    cik suha asal dr tganu,so dulu tak suke ahad..bila dh dok luar,dh ata xsuke isnin (^_^)

  37. azam says:

    isnin...lagi malas bila motor rosak nak g kerja

  38. Mrs.Yie says:

    bebas..
    sorang2..
    tenang..

  39. CikNyz says:

    hai...wah..awk minat katak jugak ek...sama la kita...lps ni leh lita saling follow sesama sendiri ek..salam kenal...slmt berblog..

  40. Rahmad says:

    isnin hari ke sekolah..

  41. Isnin takde drama yang best. boleh ke camtu?=.=

  42. nak cuti LAGI...!!

  43. suha says:

    @azam
    sila naek lrt (^_^)

  44. suha says:

    @Mrs.Yie
    erk nape sorang2? (^_^)

  45. suha says:

    @CikNyz
    cik suha gile katak (^_^)

  46. suha says:

    @Rahmad
    sbb tu isnin hari malas (^_^)

  47. happy black monday. :)

  48. Bigdaddyz says:

    ini betul2 jujur....hehe

  49. suha says:

    @Bigdaddyz
    kagum ngn daddy (^_^)