Dedah : Kekasih Hati Cik Suha


.

Assalamualaikum


Ada sorang budak hensem tapi pemalu buat contest..siapa dia?yang pasti bukan Cik Suha sebab dah cakap awal-awal budak hensem kan?Cik Suha bukan hensem tapi cantik *sila abaikan*..hadiah dia mahal okei dan sangat baik untuk kesihatan,import dari Jepon..sekarang dia tengah gegatal nak kawen,so gadis-gadis yang join contest dia tu berpotensi la untuk jadi wife die..ini tidak tipu langsung..contest ni sangat sesuai untuk sesape yang suke buat karangan dan contest ini cerdik..yela,kan ade contest yang kena tempek gambar je tapi seriusly contest ni memerlukan korang berimaginasi tinggi..tinggal beberapa hari je lagi before due date,so cepat-cepat la join ye..Cik Suha pon kena join..dipaksa huhu


Memandangkan Cik Suha sedang dalam proses membodek no henpon beliau,maka Cik Suha akan berusaha tok join gak..awek-awek sekalian,ape lagi korang tunggu?sila join contest ni beramai-ramai..yang bukan awek pon join la gak ye..eh lupe lak nak bagi link..kalo nak join sila klik [Cik Suha Mahu Suami Akauntan]..semoga korang berjaya (^_^)



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s no 1 : Cik Suha takde kekasih hati pon

p/s no 2 : bertabah untuk menerima makian Aimi

p/s no 3 : motif entry?mahu promot contest anjuran Katak Unik Cik Suha

20 Responses to “Dedah : Kekasih Hati Cik Suha”

  1. larat baca je... nak join tak sempat ni

  2. suha says:

    @Adzriel @ Liza AB
    hehe takpe,saje promot kawan (^_^)

  3. salam singgah adikku suha...

    amboi2 first time singgah sini terus terpikat...
    entry baik punya..

    siap kak baca 2-3 entry kat bawah lagi, dan gelak2 sorang2 part katak unik.. sebab uncle gedek, dady twins juga blogger yang rajin singgah ke blog citrasa rinduan....

    part katak cun..
    amboi2,. kena singgah selalu kat sini...hehehhe


    so, dengan senang hati kak ayu wajib gitu follow blog kamu dan senaraikan kamu dalam bloglist kak ayu..

    salam ziarah sayang,,

  4. suha says:

    @Citarasa Rinduan
    sob3..rase terharu atas komen yg buat sy tersenyum neh (^_^)

    time kasih sbb sudi jd katak cik suha dan list blog ni dlm bloglist..nnti kita keep intouch ye hikhik

  5. hadoii.. buk contest dh janji.. but end up.. forgot everything.. so for a time being kene coool down le saye nih hahaha

  6. jd pemerhati aje boley x?

    cam xsmpat nk join...:(

  7. urm .. nak join ke tak ye..hihi

    bagos lar cik suha ni tulom jadik promoter ... ^^

  8. Miss Ran says:

    sylah katak y pgl ujan tu...erk

  9. suha says:

    @k a k L a m p
    hehehe kewl gitu (^_^)

  10. suha says:

    @Farahiyah Smart
    kompem xberpeluang nk amek ati dia kalo xjoin (^_^)

  11. suha says:

    @'CikMimiEy'
    hehe sila bace blek nape cik suha promot (^_^)

  12. suha says:

    @Miss Ran
    cube buat bunyi ong gedek gedek (^_^)

  13. hehe..wah tukang promot ye..

  14. hahaa.. bgs2. tp skg kurang mase nk masuk kontes.kehkehkeh

  15. kurang idea bila masuk bab contest..sbb tu x penah join..wuwuwu

  16. suha says:

    @darkbatman
    jangan kurang masa tok makan lak tau (^_^)

    erk caring tak?haha

  17. suha says:

    @~SaL IjOu~
    kurg idea takpe,jgn kurg hajar dh la (^_^)

  18. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 90%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    adeh! dah nak expired!!
    sempat ke ni..huhu..
    jap. tengah blur.kena baca betul2 nih. adei..


    entri santai tazkirah :

    LAW OF TODAY : KINDNESS~

  19. suha says:

    @Подтверждаю
    hehe kena lawan dia punya imaginasi (^_^)