Sesi Interview Bersama Wartawan Blogger


.

Assalamualaikum

wartawan blogger

Lokasi : Kolej Kediaman 1, USIM

Perbualan adalah di antara Wartawan Blogger (WB) dan Cik Suha (CS) di suatu petang yang anginnya telah menggerbangkan rambut Kak Limah yang sedang bermain buai di laman umah Usop Wilcha sambil ditemani Cik Nin

WB : Hai!!Ni CS ek?OMG..akhirnya berjaya gak jumpe
CS  : Erk sape neh?tak semenggah je saya nengok..
WB : Saya WB..awak ni blogger kan?dengar-dengar ade cite hot..tak nak             kongsi ke?
CS  : Hot pekebendenye?tadi time gi kelas,hujan la..
WB : Adeih die ni!ala pasal entry Lelaki Yang Tidak Menaikkan Nafsu..
CS   :Ooo entry tu..dah baca ek?tinggal komen tak?*nada sengaja                       ditinggikan*
WB : Haruslah!kalo tak baca,takdenye nak datang..ingat hadap sangat ke             nak mengadap blogger newbie cam awak ni..harem we all tak layan
CS  : Kekwat giteww..dah saya newbie,nape menyemak gak ke sini?
WB : Hello, kalo bukan sebab Ben Shaari pilih entry tu jadi entry pilihan,             jangan harap dapat diinterview WB
CS  : Kalo dia pilih pon nape?
WB : Maknanya die suke le tu..tolong la berasa bangga sket
CS  : Riak mana boleh bai..
WB : Die siap follow lagi blog tah hape-hape CS tu..tak terangsang ke?
CS  : Terangsang tu macam mana ek?tak pernah tengok video lucah
WB : Eh die ni!sebab Ben promot kat blog dia la,ramai yang follow blog CS
CS  : Gitu ek?
WB : Boleh tak cuba rase beruntung sikit..kemain lagi pengikut Ben komen             kat entry tu
CS  : So?
WB : Ben tu pemes der!
CS  : Pemes emes yang biskut tu tau la..
WB : Sila delete akaun blog anda!!! *berlalu pergi sambil menyepak Kak Limah         sebab terlalu geram*


(Pandang kiri, pandang kanan, pandang depan..erk jangan pandang belakang..sambil meninjau kelibat Wartawan Blogger)

Saya sedang menulis sambil menangis keharuan dan senyum kebanggaan sebab entry yang lebih banyak merapu berbanding merepek itu dah jadi pilihan Sifu Ben..adeih sungguh tak kusangka..patot la bagai terjojol bijik mata bila bukak emel ada banyak komen..dari mane lak dorang neh datang..tengok la kat shoutmix,sekali terbaca "follow after Mr.Ben"..WHAT!!!!Sifu Ben follow saya..OMG!OMG!mata terus memandang follower..baru perasan dah 3++ and 1 of them Ben Shaari..ok fine,pitam jap..erk takleh pitam lama-lama,sebab kalo dah lama dah jadi pengsan..tapi sebab dah tertaip pitam,so kejap je la kan..see dah merapu..

Anda mahu bukti???

Katak Seperjiranan

Wow!Itu la Sifu Ben

Cik Suha di blog Sifu Ben


Bangga sangat ke bila Ben Shaari pilih entry yang dibuat jadi entry pilihan dan difollow oleh dia?

Jawapan senang je,cuba korang buat satu entry dan pastikan Sifu Ben tertarik dan seterusnya dia follow..then baru lah tau camne heaven tak hengat dunia perasaan ini..kepada sesape yang menjelesi saya, senyum bahagia saya hadiahkan..dan kepada musuh Sifu Ben, haruslah saya terangsang ngan perbuatan Sifu Ben ini dan maaflah,anda tak sehebat my only Sifu..kerana baru sekarang saya sedar, dia follower pertama yang buat saya rasa teruja gile..kenapa?kerana dia blogger terhebat di Mesia..
(dan dia follower saya,so saya hebat gak la kan?erk..)


Sifu Ben, you are sooooooooo sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!! (^_^)



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : tidak mahu jadi sehebat Sifu Ben kerana tarafnya sebagai sifu Cik Suha

18 Responses to “Sesi Interview Bersama Wartawan Blogger”

  1. wah~ untungnya... :) tahniah!

  2. suha says:

    @kotak bulat
    hehe tak pernah ku sgka (^_^)

  3. M Fizan says:

    hehe..tahniah akak..dah fofular sekarang :)

  4. hai kawan2... saya geng cik suha ni --> spesies tumpang glemer

  5. satu malam ko terangsang kan? haha

  6. muehehehe.. silap la taip cik suha oi...

    erm..mcm mana keadaan kak limah skang?da dibawak ke hospital ke beliau tu?

  7. WuMing says:

    Ini berkat do WuMing laaa niii... Kalau tidak...!!!!! Dapat juga laa...kih..kih..kih.. Tahniah..tahniah...Bila dah follower macam Blog Ben... Jangan lupa kat WuMing pulak...

  8. suha says:

    @M Fizan
    fofular leh kenyang ke?kalo gitu nak fofular lg la (^_^)

  9. suha says:

    @Roza Ami Nanomiya
    hahahaha haruslah kan (^_^)

  10. suha says:

    @shopping2u
    hehe takpe2 (^_^)

    erk terus dpt kencing manis kot

  11. suha says:

    @WuMing
    tenkiu wuming (^_^)
    katak-katak ku tidak akn dilupakan hehe mklumla penternak katak yg berjaya

  12. wahhhh... congratez2... hehe... itu bukan entry merapu, tapi entry yang memang ada point punya..

  13. suha says:

    @Mawar Berduri
    hehe time kasih (^_^)

  14. Saya dah baca entri yang menjadi entri pilihan Ben tu..ekekekkee

    Saya suka baby..
    So, saya memang sweeetttttt...
    Ekekekkee...

    Eh, awak student USIM ?
    Ada dua org ustaz USIM yg selalu dtg bagi ceramah agama & jadi imam kat masjid kampung wife saya kat nilai tu...yg sorang tu jadi tenaga pengajar Imam Muda

  15. suha says:

    @Daddy Ziyyad
    doubleZ + mommy memg sweet..daddy?erk sweet gak (^_^)

    yup,student usim..ooo yeke?ensem tak ustaz tu?hehehe

  16. wah tahinah!kite dulu masa baru sgt2 buat blog mula beranikan diri tgglkan komen kat entri BA.tup2 tgk dia followers ke-21!mau tak terkejut badak ngeeee......

  17. suha says:

    @||aLeaSaRa||
    hehe sifu ben sangat supportive kan?(^_^)