Hari Membiru Bersama Ustaz


.

Assalamualaikum


Hari ni ialah hari yang yang bermacam-macam..yang paling utama ialah hari ini Hari Rabu..ade orang yang nak argue ke?silakan..tapi pastikan anda berada di Mesia la ye..hehehe..selain tu ada beberapa lagi peristiwa tok hari ini..

1# Wordless Wednesday(WW)

Hape ke jadahnya ini?dari pemahaman saya,hari rabu yang tanpa perkataan..kalo nak berbelog sekalipon,just wat entry tempek gambar sekeping dan lets de picture do de talking..memula rase nice gile tapi bila pikir-pikir balek,tak guna gak kan sebab nanti orang tengok je picture tu..tak komen pon sebab dorang tak paham..lagipon WW kan,no comment pliz.hahaha makan hati nok!tapi saya malas nak melayan,then terlahirlah entry neh..lagipon malas nak melayan idea omputeh neh..

2# Hari Susu Sedunia (HSS)

Yang ni pon idea omputeh gak..besela kita kan tak pernah dapat lari dari penjajah walopon dah bertaun merdeka..erk taun ni tahun kemerdekaan yang ke brape ye?lupe lak ~ngee..jadinya,majoriti blog dok wat entry pasal HSS ni..saya malas la nak wat..hehehe sila la berikan title Blogger Pemalas kat saya..lagipon kalo dah seluruh dunia perbloggeran dok wat entry pasal HSS,bosan lak kan nak membacanya..so saya mengambil langkah selamat la ni konon-kononnye..hape pon kalo korang berminat nak tau pasal WW dan HSS just key in kat google ye,tq (^_^)

3# Hari Membiru Bersama Ustaz

Erk?hehehe perlu ke saya explain lebih lanjut lagi tentang perkataan MEMBIRU itu?adeih..tercapslock la..bukan sengaja okei!..well,inilah kepuasan mempelajari subjek Fiqh Ibadat dan Munakahat..dapat plak ustaz yang terus terjah..yang pastinya dalam kelas ni,si lelaki akan pandang ke depan je tanpa menoleh ke kiri,ke kanan,apatah lagi ke belakang..yang pompuan plak mukanya merah sepanjang kelas,then suare pompuan gelak adalah melampau melebihi kekuatan gelakan si lelaki,ditambah plak dengan bunyi huruf vokal..ape itu bunyi huruf vokal?"Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee"..inilah die (^_^)..apakah yang biru sangat?

1# When you are fasting,u can't eating and jimaking

2# Pompuan ni hebat..dorang tak takut harimau..tapi dorang takut kalo              hari-hari mau

3# Nanti ampa semua dah kawen,baru la ampa tau betapa rakusnya suami

4# Kissing your wife is makruh, kissing your makwe is haram

5# Yang dok pi kiss wife tu pasai pa?bila isteri balas,mula la dengan                     rakusnya nak berjimak..terus batal puasa

Sebenarnya kitorang belajar pasal puasa tadi..sebab tu ada bab-bab mari membiru bersama..erk takdelah biru sangat pon tapi since Cik Suha ni otaknya suci murni,tidak kenal pon sape Miyabi itu,maka Cik Suha berasakan dialog-dialog ini adalah biru..apepon,ustaz tu memang power la..dalam nakal, ada ilmunya..dalam ilmu, ada hebatnya..dalam hebat, ada dua isteri..



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : pasni tetiap rabu nak wat entry Hari Membiru Bersama Ustaz (^_^)


26 Responses to “Hari Membiru Bersama Ustaz”

  1. M Fizan says:

    hahahaha..kelakar lar akak..ustaz tu mmg hbat..dy ckp psal puasa tu ttg diri dy lar..kui kui

  2. suha says:

    @M Fizan
    (^_^)
    dik,die mewakili kaum lelaki la hahaha

  3. hahaha..lawakla..mesti fun kn clz dngn ustaz nie..

  4. suha says:

    @ViSiTMeFaTiN@LOliPOP
    memang lawak gile..kompem hlg ngntuk (^_^)

  5. haha..senget ustaz tu..ingt ustaz aku kat poli...pon suka membiru mengkuning...

  6. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    hehe tp ustaz cenggini la yg best (^_^)

  7. suha says:

    @Budak Botak
    hari membiru ialah hari yg lahir dr pemikiran rkyat Mesia iaitu yg namanye Cik Suha(^_^)

  8. gedek! says:

    DAh nak puasa, dah kan...?

  9. anismelon says:

    datang singgah sini dr blog cik qis..:)..salam perkenalan

  10. aizamia3 says:

    tukar kuning boleh sebab akak tak suka biru... hahaha...

  11. hai awak~ kawan jom~

  12. suha says:

    @anismelon
    hehe tq sbb menyinggah (^_^)
    salam kenal hehe

  13. suha says:

    @aizamia3
    akak ni (^_^)
    Apa Pon Tak Boleh Tau..erk hehe

  14. suha says:

    @Sunah Mohammad
    hai..malunye dpt kwn ngn sunah yg glemer (^_^)

  15. rakus secara bersopan santun ja

  16. suha says:

    @Aimi dan Pakcik Hashim
    uik mcm ada pngalaman je (^_^)
    lalalala

  17. Baa~ CAK!!

    Mcm ustaz kursus kawin je. Haha

  18. eh atok pun nak joint hari membiru dengan ostaz +_+

  19. suha says:

    @Azroy Kassim
    penah pegi kursus kawen ek?(^_^)
    pegi xajak cik suha ye..takmo kawen..eh?

  20. suha says:

    @Suhami Ahmad
    meh la atok (^_^)
    membiru bersma-sama,ayok!
    haha

  21. bila sebut biru teringat berbagai...hehe

  22. suha says:

    @daddyzkool
    erk daddy pon dah smpai sni?(^_^)
    terharu..sob3..kem salam twins tau hehe


    hamboi..org yg dh kwen besenye double meaning..xmo campur!hahaha

  23. mesti best n p kelas uztaz 2

  24. suha says:

    @cute rasberry
    bukan setakat best tp terbaik!!!(^_^)