Ayuh Kita Menjadi Wonderpets!


.

Assalamualaikum


Tidak salah meminati cerita kanak-kanak yang memberikan pengajaran yang baik kepada manusia dewasa..saya tidak menonton cerita kartun wonderpets tapi saya tahu dan sedar bahawa banyak nilai positif yang di bawa bersama..dan suka saya katakan wonderpets adalah yang terbaik!

Ini entry ringkas di saat saya bersama Zaim, Nur, Ijat, Syaima dan Mucid sedang bertungkus-lumus menyiapkan video yang perlu dihantar esok..dan kami adalah wonderpets!



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : apa yang penting?

30 Responses to “Ayuh Kita Menjadi Wonderpets!”

  1. kerjasama..gdluck, selamat bervideo..hehehe :D

  2. apesal lu cakap gua dewasa.gua hangin

  3. suha says:

    @Headmaster
    maafkan saya, kanak-kanak (^_^)

  4. da bertukar, dari jadik katak jadik wonderpets

  5. suha says:

    @niena shopping2u
    erk katak adalah ahli wonderpet yg baru (^_^)

  6. wonderpets kan chomel..haahah..XD

  7. ni mesti nk kena hntr video utk alsp.. ^_^

  8. suha says:

    @Muhamad Dinie
    macam cik suha kan?(^_^)

  9. suha says:

    @NuSaNa NoSa 91
    adeih cmne tau?(^_^)

    bukan alsp je tp elsp skali

  10. gud luck.utk vdeo cik suha..he..he..

    cik suha nak mintak tlong sikit ar..bleh tlog ajar x mcm mana nak tkar stting kat komen contoh mcm katak panggil ujan,.mcm mna stting dia ar.. tq :)

  11. M Fizan says:

    haha..wonderpets dan kerjasama tak dapat dipisahkan lagi..

    gudluck akak..all the best..

  12. suha says:

    @sobri yaacob
    hehe tq (^_^)

    erk boleh tu boleh tapi kena cari balek..dah lupe hehe nnti cik suha gitau ye kalo dah tau cmne

  13. suha says:

    @M Fizan
    hehe tau pon (^_^)

    ok dear,tq

  14. kerjasamaaaaaaaaaa!!!

  15. miloais says:

    apa yg penting - kerjasama!

    errr... iols ada sekali-dua jer tengok wonderpets ni...
    my kid tak layan sangat citer ni...
    ntah kenapa tah!

  16. huhu ...
    perkaitan yg ter BAEKK ah cik suha !! ngeee3...

    tak layan jugak wonderpets ni tp suke dgar lagu mereka .. huhu

    KERJASAMA ..........

  17. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    wah! wonderpets! haha. pakcik kenal waonderpets masa masih menuntut di luar. tiba2 classmate jerit wonderpets! gila apa masa tu. haha. sampaikan project subjek pun, ada logo ala-ala wonderpets. adei..
    haha~

    pakcik nak tanya ni :

    Perlu ke Orang Perempuan Gila Supra dan Tupperware?

    biasa blogwalking? ingin menambah bilangan pembaca & pengomen setia berbanding pengikut blog?
    ziarahlah mereka yang aktif mencari win-win situation dibawah :

    Promosi Terima Kasih Promosi ;)

  18. zaman aku ada citer sang kancil jer

  19. suha says:

    @Mawar Berduri
    kami tak kuat dan kami tak besar (^_^)

  20. suha says:

    @miloais
    hehe bosan sket kot katun neh (^_^)

  21. suha says:

    @Roza Ami Nanomiya
    zmn cik suha lak sang buaya (^_^)

  22. Cuba tengok Sponge Bob..begitu banyak mesej yang disampaikan sebenarnya dalam kartun itu :)

  23. suha says:

    @Daddy Ziyyad
    cik suha setuju ngn daddyZ (^_^)

  24. gedek! says:

    upload la video

  25. nur says:

    tq sbb ms0kkn entry nih..seharusnye sy b'bangga ngn k.suha..thank kt k.suha,zaim,ijat,k.syaima,mucid..this best bro..masak nk edit b.arab plk..hahaha

  26. suha says:

    @gedek!
    akan di upload hehehe (^_^)

  27. suha says:

    @nur
    ape yg penting?
    kerjasama (^_^)