Entry Bajet Sibuk


.

Assalamualaikum


Reason kenapa saya sibuk sesangat hari ni :







Note : right click pada tulisan hijau and tekan open link in new tab 



"Blogger is my self, blogging is my life"


p/s : time kasih kerana memahami

24 Responses to “Entry Bajet Sibuk”

  1. Acik says:

    Oh, kesibukan itu seorang kawan baik yg tidak pernah lupakan kita, kan!

  2. wlau sibuk cmne pun jgn lpa pggil hujan

  3. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    oh! jangan stress suda ok~
    pakcik pun sibuk. tapi sibuk siap entri, terus tinggal =_=


    Entri Terbaru Pakcik :

    Tazkirah Reverse Thinking Game. Berani Berfikir??


    suhaberani menyahut cabaran? ;)

  4. sibuk lg best dr tade keja

  5. sabtu macam nih bagus untuk melayan nafsu jer..

    nafsu tidur.hihi

  6. suha says:

    @Acik
    cik suha xpernah nk berkawan baik dgn mr.sibuk (^_^)

  7. suha says:

    @shopping2u
    hehehe memng katak terbaik la (^_^)

  8. suha says:

    @Подтверждаю
    hehe stress tu buah ati cik suha (^_^)

  9. suha says:

    @Roza Ami Nanomiya
    huhu nak jd housewife nnti (^_^)

  10. suha says:

    @ghost writer
    cik suha tak bernafsu tok tido siang (^_^)

  11. el-janna says:

    jangan sibuk sgt jadik katak tau^^

    xsukakk katakk:(

  12. suha says:

    @el-janna
    suka atau tak,awak dh jd katak pon (^_^)

  13. sibuk la best sebab nanti tak bosan :)

  14. suha says:

    @Aisyah Aina
    sibuk beserta sakit bdn..ini tdk seronok!



    (^_^)

  15. uLan says:

    blogging aktiviti yang menyeronokkan,berbaloi juga... :-) menambah pengetahuan dan tak payah nak abeskan masa keluar berpeleseran

  16. suha says:

    @uLan
    cik suha sangat setuju (^_^)

  17. hehe.. cik suha komen bnyak sgt tatau nk reply yg mna 1,akak pilih yg jdi katak tu ye, akak ni kan katak wanita, so katak lelaki xleh nk menggatal (@.@)

  18. suha says:

    @niena shopping2u
    hahaha itulah namanye komen pukal (^_^)

  19. suha says:

    @Headmaster
    im not actress but i can be directress campoq stress skali (^_^)

  20. Bigdaddyz says:

    minum tongkat ali jgn lupa....jadi kuat bertenaga...hehe

  21. suha says:

    @Bigdaddyz
    tak kawen lagi,xleh minum haha (^_^)

  22. M Fizan says:

    haha..sempat lagi akak nak bagi baca entri :D

  23. suha says:

    @M Fizan
    hehe tak mampu nak tulis entry (^_^)