Sejuknya malam ni..jom sembang seks


.

Assalamualaikum


Eh da malam la..sejuk plak sebab siang tadi hujan and mendung je..hmmm jap lagi dah nak kena tido kan?jangan mimpi basah dahla..karang kena mandi wajib lak..alang-alang dah sejuk ni, jom kita sembang sex, leh la rasa hangat-hangat sikit..ala taknak ke?pelis jangan malu..sembang sex la best..sembang je pon, bukan buat betol..boleh la..jom!

"Pake bra saiz ape?"
"Pake bra ke tak?"
"Nak tengok batang tak?"
"Pernah onani tak?"
"Breast kecik ke besar?"

Sampah!serius sampah campur bangkai!kalo nak tau, itu la topik budak-budak muda chatting zaman sekarang..memula stat sembang lagi dah tanya soalan-soalan cenggitu kalo tau korang pompuan or id yang korang guna tu memang melambangkan keperempuanan..dan sah-sah la yang bertanya tu laki..benci gila, macam takde benda lain yang nak disembangkan, dahla melayu..kalo melayu, kompem la Islam kan?

Saya suka chatting..dari dulu sampai la ke tahap dah tua ganyut ni..chatting adalah hobi tapi sejak kebelakangan ni, budak-budak tak tau agama tu menggunakan chatting sebagai medan melepaskan nafsu..alasan dorang senang je "Ala, kita bukan jumpa pon" or "Kita webcam, takyah tunjuk muka, tunjuk barang je" and satu lagi "Sembang je pon, bukan buat ape..I kat luar bukan cenggini"..damn kan?sangat damn!damn 15 ratus kali!

Mula-mula terasa nak menyalahkan lelaki 100% tapi kalo ikut logik, bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi..maksudnya kat sini kalo tak wujud pompuan yang dah gatal celah kangkang nak berlaki, isu camni takkan timbul..disebabkan ada pompuan melayan la, dorang makin berleluasa..bosan gila kalo masuk chat..dulu chatting adalah hobi tapi sekarang chatting tu macam..tahlah..menci!

Memandangkan saya ni suka chatting, so mari saya kongsikan beberapa tips menghadapi benda-benda cenggini kalo ignore list korang dah penuh..tips ni bagi pompuan je tau..ada ke laki yang di goda oleh chatters pompuan ngan benda-benda cenggitu?takde kan?so lelaki tak perlukan tips..
=========================================================

Situasi 1# Kalo di offer batang

Reply : "I tak layan batang murah..batang murah ni, bangla pon boleh bagi"

=========================================================

Situasi 2# Kalo di tanya bra saiz ape

Reply : U tanya adik U punye la

=========================================================

Situasi 3# Kalo diajak onani bersama

Reply : Ala I jauh, U ajak mak U je la

=========================================================

Kenapa dikaitkan ngan isu keluarga?sebab dorang akan tersentap dan mula rasa marah bila kita kaitkan dengan famili dorang..bila dah mula marah, dorang akan bertindak agresif dan disaat tu korang stopkan chatting..kalo tak marah pon, dorang akan terasa insaf jap..kalo yang terasa insaf ni, makhluk yang kategori baik sket, yang menggedik nak menggatal dalam chatting je padahal kat luar tak

Tapi kalo dorang ajak sembang seks, saya jawab cenggini je :-

Maaflah ye..saya ni Islam, tuhan saya Allah..Allah saya marah sembang benda-benda cenggini..Allah saya maha melihat,mendengar even dalam chatting..saya tak tau awak Islam ke tak tapi saya pasti tuhan mana-mana agama pon marah..maaf sebab saya mention nama tuhan saya 



"Blogger is my self, blogging is my life"

p/s : saya terlampau tua kah bila menyifatkan mereka muda?



90 Responses to “Sejuknya malam ni..jom sembang seks”

  1. Teruk budak muda zaman sekarang ni. Sembang seks memanjang -.-'

  2. suha says:

    @nurAMALLINA
    tau xpe..tak paham tol

    (^_^)

  3. katak pakai bra ker?

  4. teruk perangai...
    x payah layan kalau orang mcm tu..
    lagi menyakitkan hati ade la...

  5. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

  6. MissNadh says:

    betull! skang ni chatting da mcm hampeh dah,xseronok..huh!

  7. suha says:

    @Nadzirah K.
    memang takkan layan..dakwahkan je sikit (^_^)

  8. suha says:

    @Andrik McVean
    tq 4 dropping ur comment (^_^)

  9. suha says:

    @MissNadh
    up..susah nak cari chatters yg ok (^_^)

  10. azel cak says:

    terbaikkk !
    nak guna lepas nih
    hahaha ~



    sah nanti ada yang sentap pasnih :P

  11. suha says:

    @azel cak
    sumpah sentap!

    (^_^)

  12. Freaky says:

    haha jawapan yang best untuk 3 situasi tu

  13. suha says:

    @Freaky
    pastikan anda bukan yg bertanya (^_^)

  14. budak zaman skg mmg mcm tuh..klu dah terlalu bercapur/social mmg mcm tuh..
    mmg ada agama..ibubapa pun dah didik dr kecik tp bile besar otak letak kat lutut..x blh pk mana yg baik mana yg buruk..

    eh sy bru folow awk..slm perkenalan dr sy.elin.
    main terjh jer..hhiihih

  15. suha says:

    @♥ Elin ♥
    fuh berapi (^_^)

    salam kenal n selamat menjadi katak

  16. haaa...betullah tu..chatroom sekarg xleh pkai dah...hampeh..gile sex je dlm tu

  17. suha says:

    @kotak bulat
    sume dah tengong (^_^)

  18. katak??
    alaaahaaii sy penggeli katak!
    masuk perangkap katak lah nih...ramaaaiinyer katakkk.. ;p

  19. suha says:

    @♥ Elin ♥
    haha awk dh disumpah..xleh lari (^_^)

  20. hah..jwpan terbaik tu..hehe..

  21. Udy says:

    kesian sy masuk blog ni kene jd katak panggil hujan..

    hehehe..

    nice entry..

    nak sembang agama x?.....selepas seminit..*offline*

  22. suha says:

    @Udy
    hehe haruslah dh disumpah (^_^)


    sembang agama? *online*

  23. sangap nau budak2 skrg ye...bagi nikah baru tahu susah ke sng ehem2..waaaaaaaaa....


    bagus2 suha,lain kali bagi hadis sekali...biar dia tahu katak bukan sebarang katak kikikiki

  24. ha mmng ea pown budak2 skung kbnyakan nye mcm 2..pompuan less pon lebey kurang je..haha haruslah ade tips berguna mcm 2..biak sedar sikit..

  25. suha says:

    @vampire's lovex
    apa yg ehem2 tu?hahahaha

    ini katak dari USIM (^_^)

  26. suha says:

    @Nur anisa =))
    kalo pompuan tego pompuan,kbnykknya lesbo..rimas tol


    nntikan tips seterusnya (^_^)

  27. hahaha... adeh, sama lah jwpn kte,, kekadang tu ada gak ckp.. "takmoo... ada kurap banyak.."

    bla da kte start kutbah, dia pn say "ok lah.. bbabai.."

    sbb tu mls nk chat skang ni, ada id yg lgi stu tu mmg xdpt kesan jantina jenis apa, pmpuan yg ajak wc, sy ckp sy ni kt opis.. xde cam, dia offer dia pnye, sy tgk je lah... Ya Allah, pmpuan laki pn sama je.. sama2 naik je pn.,

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/nak-promosi-blog.html
    sapa nak promosi blog .... leh ke sini .. ^____^

  28. suha says:

    @niena shopping2u
    hehe pengalamn kite same (^_^)
    kalo pompuan xwat perngai cenggitu,xdela laki nk menggatai..sama je

    moga kita dijauhkan je la

  29. t suha coz sudi bagi tips ni memang jawapan yg bernas suha bagi tu..hehe..tula xsuka dunia chatting ni..semuanya gatal nak mampos

  30. suha says:

    @Cinderella
    tu la,kalo nk chatting kena ready mental hehe (^_^)

  31. miss inna says:

    kira teruk la budak2 zaman skrg nie..inna pun dlu layan juga chatting nie, tp da la tinggal la..and seriously, inna pun pernah jg kena situasi mcm tu..and its really damn very much.geli la.^^

  32. suha says:

    @miss inna
    susah nk cari chatters yg ok (^_^)

  33. memberi aku idea~~~ hahaha. betul apa yang hang tulis ni. aku sokong.!

  34. maya anis says:

    kahkahkah..:) dah truk2 laaaa..sbb tu maksiat brleluasa..

  35. suha says:

    @SPEK HITAM
    time kasih krn tdk mmbangkang (^_^)

  36. suha says:

    @maya anis
    mnta dijauhkn dr kita (^_^)

  37. uikk cuak aku baca...enth la..

  38. suha says:

    @ArulchelseA
    tak perlu cuak,ini realiti (^_^)

  39. saiazuan says:

    satu entry yg bagus dan perlu dibaca remaja2 yg sesat zaman skrng :)

  40. suha says:

    @saiazuan
    moga yg sesat itu nmpk jln tok keluar (^_^)

  41. bunbun says:

    woaaah budak zaman sekarang kan.









    pernah gak terkena. tapi bukan chatting la. kat mesej. tsk tsk. salah nombor pon boleh terkena kaaan














    hukhuk

  42. suha says:

    @bunbun
    kalo berpikir guna kemaluan,gitu la jadinya (^_^)

  43. dulu2 suka la chatting.. sekarang dah malas dah.. menyampah gila.. sebab mende2 cam ni la.. tak paham la kenapa suka sangat bincang soal seks ni.. kalau dapat orang macam ni memang kena maki la dengan saya.. grrr... menchik! menchik! hehehhe!!~


    ^^

  44. M Fizan says:

    har har har har har..gelak 10juta kali baca entri akak ..sangat best..nak like 10juta puluh kali..yang pasti saya bukan lelaki2 jalang seperti dalam entri ^_^

  45. Tea says:

    best laa. peringatan okeh utk lelaki dan pompuan. kahkahkah. barang murah nk offer kt org, konfem la x elok dan xleh pakai. :P

  46. d_LA says:

    x suke chatting nak2 dgn org yg x kenal apatah lg nak ckp bnda2 gitu..mintak jauh

  47. WuMing says:

    WuMing juga suka chatting dulu... sejak pakai dial up lagi(1515).. Tapi tak pernah lagi buat benda macam itu..Buang karan saja... nak sangat jumpa depan-depan saja..Boleh kena penampar...Percuma

  48. cik scya pernah kena T____T

  49. Hans says:

    sebab tu saya dah benci chat
    tambah2 nama saya macam perempuan plak
    berduyun2 lelaki gila seks tanya soalan macam tu

    Kisah Joyah Dan Bedah

  50. fida says:

    sokong. slalu kalau chatting ade org2 x kenal tbe2 nak add lah.. nak chat la. bile dah borak2 nak kenal2 pastu start masok bab lucah. hish~

    xsegan lgsg~ ntah hape2 tah.
    ade pulak tu yg bru je add tbe2 ajak webcam. lg x sopan. mmg tak lah!

    :)

  51. entry semakin mntap cik suha.. :)

    aku banyak kali kena..tu lom masuk kat tagged tu..

  52. the whole world turning upside down now. during my time, we never talk about sex,we just do it. Ops, i did it again

  53. suha says:

    @Bella Bell
    jgn maki..perli pedas2 je (^_^)

  54. suha says:

    Alhamdulillah..semoga nafsu awk terus terpelihara (^_^)

  55. suha says:

    @Tea
    semoga kita sentiasa beringat (^_^)

  56. suha says:

    @d_LA
    kalo terkena,sila amalkan tips cik suha (^_^)

  57. suha says:

    @WuMing
    fuh seb bek wuming tak wat perngai cenggini (^_^)

  58. suha says:

    @Hans
    tu la..name comel sgt hehe (^_^)

  59. suha says:

    @fida
    kan?kan?nyampah tol ngan mkhluk cenggitu (^_^)

  60. suha says:

    @♥CiK DuYuNG [Ca]♥
    adeih..mantap la sangat (^_^)

  61. suha says:

    @Headmaster
    ayark..kantoi disitu! (^_^)

  62. Ira says:

    thumbs up for the entry ! *-*
    :)

  63. suha says:

    @Ira
    thums up sbb komen entry neh (^_^)

  64. ~iz~ says:

    iyakkk...loya wehh kalau kena benda camni...

    tapi iz jarang chat sbb hubby iz x kasi iz berchatting...tu lebih selamat kan terhindar dari godaan2 gitu..:)

  65. aizamia3 says:

    kalau sebelah pihak takkan berbunyi keyboard tu.. ;)

  66. suha says:

    @~iz~
    adeih dh ada hubby,memang xyah chatting (^_^)

  67. Dayana AZ says:

    dlu2 pn dayana minat gak chatting, pastu bila bukak je asyik2 soln plek2 , mula la dah tak layan. skang ni borak pn ngn kgkwn yg knal je kat fb huhu.

  68. suha says:

    @Dayana AZ
    sama la kita (^_^)

  69. Fay says:

    suha sgt cool ketengah kan isu ni.. hehe ^^

  70. suha says:

    @Fay
    perlu berani menghadapi realiti (^_^)

  71. setuju cik suha..kalo pompoan tak layan, x ada la laki tu buas sgt.. kalo dah lapar pastu tak ada mknn, kena la dia pose. tp kalo nga lapo lepas tu mknn tersua dpn mata, baham je la kan..haha

  72. suha says:

    @Eera Shera
    haha perumpamaan yg sgt comel (^_^)

  73. suha says:

    @Luq At Your Words™
    mereka memilih untuk jadi begitu (^_^)

  74. isu yg sama ms jat kat uni lagi.even budak2 uni pun kdg2 ade je cam2.bl dah couple, bf suruh stop skype n chatting coz dia ckp bdak2 lelaki uni mmg fikir perempuan2 yg chatting ni gersang.gila kot!

  75. huahuahuahua..terbaek laaa macikkk...=)

  76. suha says:

    @zati embong
    pikiran sempit tol dorang kn?



    (^_^)

  77. haduii pening kalau smbang bab ni..huhu

  78. abang pacak says:
    This comment has been removed by a blog administrator.
  79. Anonymous says:

    adoi..mcm mana kalian semua jumpa blog ni? Nak cari apa sbnrnya?

  80. Anonymous says:

    ada adik member aku awek 15 tahun.selalu cerita lucah dia cakap nak tengok konek nak cium lah nak jilat..dalam chat berani bila da jumpa bawak nek keta takut lak.nak kulum pun x muat mulut dia haha mampu jilat je

  81. Anonymous says:

    Hi ainina nk kawan laki yg ley bawak g jln2 waktu mlm..lau ade kol la 0102811460

  82. Anonymous says:

    ehmm..